ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

Transport mobila Bucuresti

Transport mobila Bucuresti

Transport mobila Bucuresti

Firma de transport Relokat ofera servicii profesionale transport mobila Bucuresti la cele mai bune preturi!

Cauti servicii profesionale de transport mobila Bucuresti la un pret avantajos? Ai ajuns unde trebuie! Relokat este o firma transport mobila Bucuresti ce va pune la dispozitie o gama larga si variata de servicii, toate construite in vederea satisfacerii nevoilor clientilor nostri.

Procesul de mutare al mobilei este un lucru destul de neplacut si incomod, deoarece aceasta se poate deteriora si parti din mobila se pot pierde. De aceea este nevoie de o firma specializata care sa se ocupe de acest lucru si sa faciliteze mutarea mobilei.

In proiectul nostru, ne-am orientat atentia catre client si catre modalitatile prin care sa ii venim in ajutor si sa ii facilitam viata si activitatile zilnice. Astfel am dezvoltat servicii de mutari mobila, transport mobila ieftin, mutari seifuri, transport seifuri, transport obiecte grele, mutari obiecte grele, mutari pianine, transport pianine, transport pian. Nu ne-am limitat doar la procesul de mutari si transport, astfel ca ne-am extins activitatea si la urmatoarele servicii: debarasare mobila Bucuresti, debarasare mobila veche, debarasare moloz Bucuresti, evacuare mobila veche, evacuare moloz Bucuresti, depozitare, spatii depozitare, depozitare mobila.

Cu toti stim cat de greu este transportul mobilei, fie ca vorbim de transportul acesteia de la magazin acasa, de la o locatie la alta sau pur si simplu transportul ei catre o anumita destinatie intrucat nu ii mai gasesti intrebuintare in casa. Greutatea procesului se datoreaza si greutatii obiectului, dar si volumului acestuia. De cele mai multe ori, pentru a transporta mobila este nevoie sa o dezasamblam, sa avem grija sa nu pierdem piesele, suruburile si toate partile de care vom avea nevoie pentru reintegrarea sa.

Personalul nostru calificat are in dotare folie bule, folie stretch, cutii carton, saci, scochi, cutii din carton. De asemenea, apeland la serviciul nostru de transport mobila Bucuresti va punem la dispozitie o persoana profesionista care se va ocupa de demontarea si remontarea mobilierului, acesta avand uneltele necesare pentru a efectua aceasta operatiune.

Transportarea mobilei la masina care va avea grija sa o duca la destinatie este si ea dificila. Se intampina  dificultati pe casa scarii, la iesirea din casa, in locurile stramte de pe hol. Obiectele din jur pot fi degradate, printre acestea numarandu-se si parchetul, care este cel mai expus, dar si peretii. Masina care va transporta mobila constituie de asemenea o problema deoarece aceasta poate sa nu fie suficient de incapatoare pentru mobila pe care o aveti de transportat.

De ce sa va bateti capul cu astfel de probleme? De ce sa pierdeti bani si timp? De ce sa nu va ocupati de programul vostru zilnic fara sa duceti grija acestui lucru? Tot ce aveti de facut este sa ne contactati, va stam la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare. Scopul nostru este sa va facilitam accesul la cat mai multe servicii care sa va permita sa va urmati activitatile zilnice fara a le intrerupe. Relokat este aici pentru voi si va pune la dipozitie resursele necesare pentru a va usura anumite schimbari pe care doriti sa le faceti in casa voastra sau in firma in care sunteti manager sau administrator. Nu va punem la dispozitie doar serviciul transport mobilier, de aceea trebuie sa intrati pe siteul nostru pentru a afla cat mai multe detalii.

Atunci cand ai de mutat mobila, greutatea si volumul acesteia te ingrozeste. Sa nu mai vorbim de transportul ei care este ingreunat de factorii expusi anterior. Este necesar sa aveti grija ca aceasta sa nu fie deteriorata sau materialul din care este confectionata sa nu fie degradat. De asemenea, daca este nevoie ca mobila sa fie dezasamblata, trebuie avut grija ca parti din ea sa nu fie pierdute. De aceea, o firma specializata va actiona si va avea grija ca intreg procesul de transport sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Mobila va fi demontata si impachetata in materiale si folii speciale de protectie. Masina pusa la dispozitie de noi va fi conforma cu mobilierul transportat, in functie de volumul mobilierului alocandu-se un anumit tip de masina (mai mare sau mai mica).

De asemenea, firma noastra dispune de o gama variata de camioane si camionete care vor fi adaptate comenzii venite din partea clientului.

Suntem mereu pregatiti pentru a va oferi ajutorul nostru pentru un transport in siguranta si in cele mai bune conditii. Ne mandrim cu o echipa calificata pentru a presta aceste servicii. Prin acest lucru, asiguram clientul ca transportul se va desfasura in conditii propice, fara a aduce deteriorari mobilei.

Apeland la serviciile puse la dispozitie de firma noastra de transport mobilier Relokat, veti beneficia de un personal atent instuit. Nu va mai fi nevoie sa apelati la persoane apropiate, rude sau prieteni, pentru a va ajunta in a transporta mobila. Puteti foarte usor este sa apelati la o firma specializata care sa va puna la dispozitie acest serviciu. Transportul mobilei nu trebuie sa mai ocupe timpul si sa va afecteze activitatile zilnice. Iar pentru ca ne dorim sa reveniti la noi, preturile sunt accesibile. Scopul nostru este sa va usuram munca si sa va transportam obiectele in siguranta. Autoutilitarele si camionetele cu care mobila va fi transportata sunt atent echipate pentru a asigura un transport fara griji.

EXPERIENTA NOASTRA IN BENEFICIUL TAU

Daca sunteti in cautarea unui ajutor de nadejde si a unei firme specializate in transport mobila Bucuresti, Relokat este alegerea ideala. Serviciile noastre vor fi executate cu seriozitate si profesionalism, obiectivul nostru fiind satisfacerea nevoilor clientului.

Raportul dintre calitate si pret va fi vizibil pentru client apeland la serviciile noastre de veti economisi timp si resurse financiare si veti uita de grija acestei activitati care nu este tocmai cea mai placuta. Apeland la firma de transport mobila Bucuresti Relokat, nu veti economisi doar bani, ci si timp.

Transportul de mobila sau de orice alt obiect nu va va mai da batai de cap si nu va mai constitui un impediment. Relokat se va ocupa de preluarea comenzii, a obiectelor de la locatia precizata si de transportarea acestora la destinatia dorita. Nu va fi nevoie sa va faceti probleme cu demontarea mobilei sau transportatul acesteia la camion sau camioneta. Echipei Relokat ii revine aceasta responsabilitatea si va avea grija ca mobila sa fie transportata in conditii bune, fara a suferi deteriorari si fara a se pierde parti din aceasta. Remontarea mobilei intra tot in atributiile echipei noastre.

Serviciile puse la dispozitie de Relokat au fost concepute pentru a va usura viata intr-un mod profesionalist si eficace. Noi suntem partenerul vostru de incredere pentru transport si va oferim o gama variata de servicii la preturi mici, accesibile si raportate la calitatea serviciilor prestate.

Echipa Relokat va efectua transportul mobilei urmand urmatorii pasi:

– dezasamblarea mobilei si impachetarea acesteia in folii speciale pentru a nu suferi degradari pe parcursul transportului
– transportarea mobilei la autoutilitara
– asamblarea si montarea mobilei in locul indicat de catre client

Va asiguram ca pretul stabilit este in concordanta cu serviciile prestate de echipa noastra. Pretul transportului va fi calculat raportandu-ne la locatie, km, obiectul transportat. Suntem siguri ca vom ajunge la o concluzie comuna asupra pretului, astfel incat ambele parti sa fie multumite.

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, despre preturi si echipa noastra, contactati-ne!

Cuvinte cheie