ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

Mutari pianine, copiatoare

Mutari pianine, copiatoare

Mutari pianine, copiatoare

Firma de transport Relokat ofera servicii profesionale de mutari pianine, transport pianine, piane la cele mai bune preturi!

O firma specializata in mutari mobila, transport mobila, mutari obiecte grele si transport obiecte grele este mereu un ajutor de nadejde. Cand vorbim de mutari mobila sau mutari obiecte grele, ne vine in minte problema volumului si a greutatii acesteia. Daca ne gandim la mutari pianine, transport pianine, transport pian sau mutari copiatoare, primul lucru la care ne gandim este fragilitatea acestor obiecte. Cand mutam un pian sau o pianina, trebuie sa avem mare grija si sa ne asiguram ca acestea vor fi transportate in siguranta.

Uneori este necesara demontarea unor piese, ceea ce ingreuneaza procesul intrucat este nevoie de un specialist care sa cunoasca ce anume are voie sa demonteze si cum pentru a nu deteriora obiectul respectiv. De aceea, cea mai eficienta solutie este o firma specializata in mutari pianine si transport pian.

Aveti de mutat pianine, piane sau copiatoare? Firma Relokat va pune la dispozitie aceste servicii, fiind solutia perfecta pentru nevoile tale. Alegeti serviciile noastre, iar noi va punem la dispozitie personal calificat in astfel de operatiuni pentru a manipula in siguranta obiectele lasate in grija noastra.

Orice lucru aveti de mutat, indiferent de greutate, marime sau volum, noi vom raspunde prompt si rapid solicitarilor venite din partea clientilor si va oferim cele mai bune oferte pentru serviciile prestate.

Va punem la dispozitie servicii complete pentru mutare pianine si copiatoare si transport de alte obiecte grele si voluminoase care necesita personal specializat. Firma Relokat va asigura urmatoarele servicii:

  • IMPACHETARE / DESPACHETARE
  • TRANSPORT
  • MANIPULARE PROFESIONISTA LA INCARCARE
  • MANIPULARE PROFESIONISTA LA DESCARCARE

TRATAM TOATE OBIECTELE CU MAXIMA ATENTIE

Cu toti avem obiecte care ne sunt dragi, de care ne despartim cu greu si care au o valoare sentimentala pentru noi. Un pian sau o pianina este un astfel de obiect. Si la valoarea sentimentala se adauga si valoarea materiala a acestui obiect. De aceea, cand vorbim de mutarea unui pian trebuie sa avem grija ca intreg procesul sa se desfasoare in siguranta. Gandidu-ne la importanta pe care aceste obiecte o au pentru clientii nostri, ne-am specializat in serviciile de mutari pianina si transport pian.

De asemenea, pozitionarea pianului sau a pianinei in masina in care va fi trasnportata trebuie efectuata corespunzator pentru a nu-i permite acesteia sa se deplasez ceea ce ar duce la degradarea anumitor parti din acestea. Firma Relokat va avea grija ca pianul sau pianina sa fie atent impachetata in folii speciale care sa ii ofera o protectie sporita. Transportul acestor obiecte pana la masina se va efectua sub atenta supraveghere a unui membru al echipei care va decide cum si in ce fel pianul sau pianina va fi mutat la masina. Pozitionarea in masina va fi efectuata de echipa naostra care va ave agrija ca obiectul data in grija noastra sa ajunga in conditii optime la destinatie.

Serviciile prestate de noi sunt disponibile atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Nu ezitati sa ne contactati pentru a va putea face o oferta de pret corespunzatoarea serviciului dorit.

Alege firma Relokat ca furnizor de servicii pentru mutari pianine si copiatoare si va veti bucura garantat de :

  • SERIOZITATE
  • RAPIDITATE
  • EFICIENTA
  • PROFESIONALISM
  • PRETURI ACCESIBILE

Mutatul pianului sau a pianinei este in acelasi timp o arta, cat si o stiinta, intrucat pianele si pianinele sunt obiecte grele si voluminoase, fragile si delicate, care, in timpul transportului trebuie depozitat intr-un loc greu accesibil. Pianul trebuie amplasat pe o platforma speciala numita „platforma pentru pian” si este necesar sa fie protejat prin invelire cu paturi si cu folii speciale. De asemenea, el trebuie sa fie legat de aceasta platforma, urmand ulterior sa fie pozitionat pe un carucior, si anume, o platforma pe roti, pentru a fi transportat catre destinatie cu o masina speciala, in functie de dimensiunile acestuia. In timpul coborarii sau urcarii pe scari cu pianul, caruciorul trebuie indepartat la baza scarilor, iar pianul este purtat in mod atent, controlat, in sus si in jos. Un pian este necesar sa fie mutat prin lateral, cu marginea dreapta in jos, urmand ca pedala si capacul sa fie inlaturate astfel incat ele sa nu fie deteriorate. Piciorul dinspre marginea dreapta a pianului este inlaturat, iar pianul este pozitionat cu atentie pe platforma.

Urmatoarea etapa consta in indepartarea celorlalte doua picioare, pianul fiind rotejat cu ambalaje speciale si foarte bine legat de platforma. Trecut prin acest proces de dezasamblare, un pian devine accesibil de mutat si usor de incadrat prin deschizatura usii. Evaluarea colturilor pianului este greu de efectuat de accea este nevoie ca un specialist sa faca acest lucru. Persoana experimentata in acest serviciu va evalua dificultatea unghiului creat de colturile pianului si la destinatie va stii sa manevreze corect amplasarea acetuia n cladirea/locuinta unde va fi mutat. Mutarea unui pian sau mutarea unei pianine nu este deloc usoara si implica profesionalism, rabdare si promptitudine. O operatiune de acest gen trebuie efectuata la standarde inalte de aceea o firma specializata va stii sa actioneze promp si eficient. Firma Relokat va pune la dispozitie echipa de care aveti nevoie pentru transport pianine.

Nu ezitati sa ne contactati. Va oferim servicii de calitate la preturi rezonabile care vor reflecta prestanta serviciilor oferite.