ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

Gandul ca trebuie sa cari mobila grea te sperie? Lasa greutatea pe umerii nostri!

Gandul ca trebuie sa cari mobila grea te sperie? Lasa greutatea pe umerii nostri!

Atunci cand ne pregatim pentru o mutare trebuie sa recunoastem ca nu o facem cu tragere de inima. A te muta este mai degraba o necesitate, care implica efort, stres si timp special alocat. Cu cat avem mai multa mobila și alte bunuri de transportat, cu atat mai mult mutarea ni se va parea o corvoada. Cand te apuci de carat mobila trebuie sa o faci intr-un mod sigur, care reduce la minim posibilitatea de a te accidenta sau de a deteriora mobila.

Din fericire exista o solutie simpla si eficienta pentru a avea o mutare fara efort – apelarea la o firma de carat mobila. Relokat iti poate intinde o mana de ajutor si iti demonstreaza ca mutatul si transportul mobilei nu o sa mai fie o corvoada pentru tine. Gata cu efortul, stresul si timpul pierdut. O firma de carat mobila cu experienta si dotata cu echipamente adecvate pentru manipularea mobilei grele, poate face fata oricarei solicitari.

Afla cum poate fi carata si transportata usor mobila grea si voluminoasa

Caratul mobilei poate fi problematic in functie de tipul si dimensiunile acesteia. Mobila necesita masuri speciale de manipulare si protejare. O echipa de profesionisti cunoaste din experienta si practica de zi cu zi toate modalitatile eficiente si sigure de a manipula mobila grea sau pretentioasa. Mutarea unui mobilier voluminos si greu se realizeaza aplicand un plan adaptat conditiilor locului. Subordonate acestui plan stau echipamentele si puterea de lucru a echipei de mutari.

Sa luam exemplul unui pian sau a unei piese de mobilier de epoca, care pot cantari multe sute de  kilograme. In acest caz este nevoie de o combinatie de grija si forta, de miscari coordonate si sustinute. Pianul sau alt tip de mobilier de valoare, trebuie in primul rand sa fie protejat. Canturile si partile mobile vor fi protejate de folii speciale. Manipularea unei astfel de mobile se poate realiza cu ajutorul unor hamuri de transport, sau cu ajutorul unei lize speciale pentru obiecte grele. Exista de asemenea posibilitatea utilizarii unui carucior special adaptat pentru coborarea treptelor, atunci cand ascensorul nu poate fi folosit.

Manevrarea bunurilor fragile se realizeaza cu rabdare si grija. Autoutilitarele Relokat sunt perfect adaptate sa transporte obiecte grele si voluminoase. Vehiculele sunt dotate cu rampe electrice, care fac incarcarea mobilei grele mult mai usoara. Siguranta unor astfel de obiecte trebuie sa se mentina si in timpul transportului, astfel ca mobila va fi securizata cu chingi de sustinere si protejata cu folii si cartoane pe toata durata transportului.

O firma de carat mobila te ajuta atunci cand iti este mai greu!

La Relokat poti beneficia de un ajutor profesional de incredere. Compania iti pune la dispozitie profesionalismul si experianta sa pentru a avea o mutare usoara si fara griji. Poti opta pentru urmatoarele servicii atunci cand ai nevoie sa cari mobila grea:

  • Transport mobila cu manipulare
  • Mutari piane, pianine, copiatoare
  • Mutari si transport seifuri si obiecte grele
  • Mutari sedii firme
  • Debarasare si evacuare moloz si mobila

Echipa de mutari este gata sa isi ofere ajutorul oricand este nevoie sa cari si sa transporti mobila grea sau alte obiecte masive. Vei beneficia de carat mobila atat in Bucuresti cat si in provincie. Conteaza astfel pe ajutorul unor profesionisti cu experienta!

Related Posts