ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

Afla cum efectuam transportul mobilei cu manipulare!

Afla cum efectuam transportul mobilei cu manipulare!

Transportul mobilei tale nu trebuie sa fie o aventura. Iti poti usura munca daca apelezi la un serviciu profesional, pregatit in orice moment sa-ti ofere ajutorul de care ai nevoie. Indiferent de destinatie si de tipul de mobila ales, noi cei de la Relokat ne vom asigura ca mobilierul va ajunge acolo unde doresti in cel mai scurt timp si in siguranta. Noi iti oferim un serviciu calitativ de transport mobila cu manipulare.

Descopera cum transportul mobilei tale va fi mai usor ca niciodata!

Indiferent daca doresti sa aduci o mobila nou achizitionata acasa, sau se te muti la o noua locuinta si ai nevoie de transport mobila, noi iti vom sta la dispozitie cu un serviciu complet si eficient. Transportul mobilei poate fi problematic, atunci cand aceasta este grea si voluminoasa. Exista de asemenea, mobila care necesita demontare pentru a fi transportata mai eficient. De aceea, un ajutor de la o echipa de profesionisti cu experienta in acest domeniu, nu poate fi decat binevenit.

In functie de nevoile tale, iti stam la dispozitie cu o flota de vehicule adecvate, special concepute pentru transportul mobilei grele si voluminoase – dube, furgonete, camionete sau camioane. Te ajutam la demontarea mobilei ce necesita aceasta operatiune, precum si la impachetarea si transportul acesteia oriunde in Bucuresti sau in tara. Venim pregatiti cu toate ustensilele si echipamentele necesare pentru a realiza o treaba ca la carte. Ne adaptam mereu cerintelor fiecarui client. Pasii principali ai serviciului de transport mobila sunt urmatorii:

  • Demontarea mobilei (in functie de corpul de mobilier)
  • Infolierea si impachetarea acesteia in materiale de protectie
  • Incarcarea in autoutilitara si transportul mobilei la noua destinatie
  • Asamblarea si manipularea mobilei
  • Curatenia si ordinea la locul mutarii

Avem in spate ani de experienta in transportul si manipularea mobilei de toate tipurile si gabaritele, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru institutii sau companii private. Avem grija si responsabilitatea ducerii la bun sfarsit a unei sarcini solicitante, indiferent de particularitatile si de destinatia acesteia. In acest fel, poti economisi timp, efort si orice alte costuri ce ar fi putut aparea in plus. Nu mai trebuie sa mai faci niciun efort si nu vei mai avea nicio grija.

Beneficiaza de un transport mobila Bucuresti simplu si eficient!

Atunci cand doresti sa transporti mobila in siguranta, firma mutari Relokat iti ofera un serviciu complet, adaptat nevoilor tale. Echipa noastra iti va arata ca transportul mobilei poate fi un demers usor. Mobila ta va ajunge in siguranta acolo unde doresti si va fi montata si aranjata conform cerintelor tale. Nu va mai fi nevoie sa strangi materiale de protectie, sa ceri ajutorul prietenilor, sau sa inchiriezi un vehicul pentru transport. Costul unui astfel de serviciu va fi in beneficiul tau, noi oferindu-ti un raport calitate – pret cat mai avantajos si mai corect.

Apeleaza astfel cu incredere la o companie cu experienta si prestigiu si vei vedea cat de eficient poate fi un serviciu de transport mobila cu manipulare. Conteaza pe un ajutor care-ti va asigura linistea si confortul!

Related Posts