ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

Alege firma de mutări Relokat, mută-te în 3 pași simpli!

Alege firma de mutări Relokat, mută-te în 3 pași simpli!

De acum înainte procesul de mutare nu mai este unul anevoios. Îți prezentăm o modalitate simplă și eficientă de a te muta, fără să mai faci niciun efort. Noi cei de la firma de mutări Relokat venim în întâmpinarea nevoilor tale cu o gamă completă de servicii pentru a-ți face mutarea mai ușoară ca oricând. Ne ocupăm de toate aspectele ce țin de mutare: împachetare, demontare, manipulare, transport mobilă, montaj mobilă, aranjare pe poziții.

În 3 pași simpli te poți muta repede și eficient!

 1. Ne contactezi folosind formularul din pagina de contact, ne trimiți un mail pe contact@relokat.ro sau ne contactezi telefonic la numărul 0722 315 547

Te rugăm să ne informezi cu privire la detaliile mutării tale. Pentru a efectua o estimare de preț cât mai exactă avem nevoie să știm urmatoarele (este bine să oferi cât mai multe detalii și fotografii):

 • Ce avem de mutat (tipul de mobilă și câte obiecte trebuie transportate);
 • Adresa de plecare și destinația transportului (inclusiv etaj plecare / sosire, daca există sau nu lift în locație, etc.)
 • Necesitatea utilizării materialelor de protecție (folii, cartoane);
 • Necesitatea serviciului de demontare / remontare.

Întocmim împreună un plan de acțiune în care vom ține cont de necesitățile tale – program de lucru, disponibilitate etc.

 1. Primești oferta din partea noastră

Vom lua în calcul serviciile alese de tine și toate detaliile pe care le dorești. Dacă ești de acord cu oferta noastră de preț, convenim împreună data și ora mutării. Pregătim toate uneltele și echipamentele necesare pentru a realiza mutarea. Transportul este realizat cu ajutorul unui vehicul (sau vehicule, după caz) special destinat transportului de mobilă. Echipa noastră va veni apoi la tine și se va apuca de treabă.

 1. Transportăm și mutăm totul conform planului

Vei beneficia de un serviciu de mutări profesional și eficient. Vom respecta întocmai pașii stabiliți împreună cu tine. Pentru un plus de siguranță, poți beneficia și de asigurare pentru obiectele transportate. Mobila și bunurile tale vor fi manipulate cu grijă și securizate în timpul transportului. Nu-ți rămâne decât să te bucuri liniștit de noua ta locuință.

Oferim servicii complete pentru o clientelă diversă

Ne-am specializat în oferirea de servicii adaptate nevoilor fiecărui client. Astfel oferim servicii profesionale atât persoanelor fizice, cât și firmelor ce doresc să-și mute sediul. Birourile, aparatura și toate bunurile pot fi transportate eficient și în siguranță la noua adresă. Afacerea nu va avea de suferit.

Iată care sunt serviciile pe care le poți alege din portofoliul nostru:

 • Mutări și montaj mobilă
 • Mutări sedii firme
 • Mutări și transport seifuri și obiecte grele
 • Mutări piane, pianine, copiatoare
 • Debarasare și evacuare moloz
 • Depozitare

Avantajele vor fi mereu de partea ta. Prin intermediul unui serviciu profesional și bine pus la punct, facem ca mutarea ta să meargă ca unsă. Gata cu pregătirile, cu efortul manipulării mobilierului greu, cu demontarea pieselor, sau cu găsirea unei autoutilitare adecvate. Gata cu stresul mutării. Acum dispui de un serviciu eficient, ce se ocupă cap-coadă de tot ceea ce ține de o mutare. Relokat îți face viața mai ușoară cu un serviciu de mutări mobilă simplu și accesibil!

Related Posts