ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

5 avantaje ale colaborarii cu o firma de mutari

5 avantaje ale colaborarii cu o firma de mutari

Cand vine vorba de mutari in Bucuresti, majoritatea clientilor sunt persoane fizice ce au nevoie de serviciile noastre intr-un timp cat mai rapid si cu personal adecvat, care sa aiba grija de lucrurile transportate si sa duca la bun sfarsit treaba, fara incidente.  Exista cazuri cand marfa transportata este foarte valoroasa, cum ar fi bibelouri vechi, opera de arta scumpe ce se pot deteriora daca nu sunt manevrate cu atentie sau mobila extreme de scumpa.

 Top 5 avantaje in cazul colaborarii cu o firma de mutari

  1. Scapati de grija cautarii unor persoane care sa va ajute cu mutarea. Colaborand cu persoane specializate in acest domeniu, aveti siguranta ca veti rezolva intr-o zi tot, printr-un cadru legal si sigur. Avand in vedere ca o autoutilitara incarcata full poate sa contina marfa de peste 10.000 euro, nu ati vrea sa lasati bunurile pe mana unor straini.
  2. Stim exact cum sa procedam ca mobilierul dumneavoastra sa nu aiba de suferit la mutare. De foarte multe ori am intalnit clienti care erau foarte panicati deoarece in trecut mobila a fost deteriorata sau nu s-a dezasamblat corect.
  3. Negocierea pretului – in cazul in care aveti nevoie de noi pentru mai multe locatii, putem negocia pretul astfel incat sa fie cat mai avantajos pentru dumneavoastra
  4. Firmele de mutari stiu exact ce trebuie sa faca, avand experienta in relocari firme, companii
  5. Majoritatea firmelor au un contract cu un asigurator pentru marfa transportata.

In cazul in care sunteti din Bucuresti si doriti sa apelati la serviciile noastre, ne puteti suna la numarul afisat iar un reprezentant o sa va ofere un pret pentru serviciile dorite.

 

Related Posts

Cuvinte cheie