ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

Mutări internaționale

Mutări internaționale

Mutări internaționale

Mutări internaționale și relocări în Europa și în întreaga lume

Dacă planifici o mutare internațională, este important să beneficiezi de un partener de încredere și cu experiență, care să-ți ofere o relocare de succes, protejându-ți în același timp mobila și bunurile valoroase. Echipa Relokat te ajută să te muți oriunde dorești, oferindu-ți mutări internaționale sigure și de calitate.

Suntem o firmă de mutări și relocări internaționale pentru persoane fizice și companii deopotrivă. Îți oferim o gamă largă de servicii, începând de la consultanță, planificare, întocmirea actelor vamale, asigurarea bunurilor, ambalarea, protejarea, depozitarea și transportul obiectelor, livrarea și despachetarea acestora la destinație.

Îți transportăm în siguranță bunurile oriunde în lume, peste mări și țări, în Europa (Italia, Spania, Germania, Franta, Marea Britanie, Irlanda, Elvetia, Suedia, Norvegia, etc.), America de Nord (Statele Unite, Canada, Mexic, etc.) sau țări din Asia (Emiratele Arabe Unite, Qatar, Israel, etc.).

Firma mutari internationale

Beneficiază de o mutare internațională eficientă, realizată de profesioniști dedicați!

Ne ocupăm de tot procesul de mutare și transport, astfel încât să te bucuri în liniște de noua ta locuință sau de noul spațiu de lucru. Suntem o echipă de profesioniști în mutări, ce au experiența necesară pentru a realiza mutări internaționale pe orice continent.

Îți oferim servicii de mutări mobilă internaționale la prețuri competitive, creând un plan personalizat conform nevoilor și preferințelor tale. Ne asigurăm că toate detaliile sunt acoperite și că procesul de mutare este cât mai ușor și mai eficient.

Pe cale terestră, aeriană sau maritimă, gestionăm și realizăm mutări internaționale utilizând flota personală de autovehicule de transport și colaborând cu companii partenere, pentru a-ți garanta faptul că bunurile tale vor ajunge cu bine oriunde pe glob.

Contactează-ne pentru a afla cum te putem ajuta să te muți oriunde dorești în lume, cu succes și fără stres!

SOLICITA COTATIE
Care sunt etapele unei relocări / mutări internaționale de succes?

Orice mutare internațională pe care o organizăm respectă etape specifice, astfel încât să asigurăm un proces eficient și fără probleme:

  • Evaluare inițială – în prima fază, vom avea o discuție detaliată pentru a înțelege nevoile, bugetul și condițiile mutării. Vom evalua și îți vom oferi informații despre țara de destinație, precum și despre normele juridice ce trebuie luate în considerare atunci când se realizează transportul internațional.
  • Planificare personalizată – pe baza informațiilor adunate în etapa inițială, vom dezvolta un plan de acțiune personalizat. Acesta va include detalii despre transport, ambalare, depozitare, documentație și alte aspecte legate de mutare.
  • Ambalare și încărcare – urmează împachetarea și încărcarea propriu-zisă a tuturor bunurilor tale în autovehicule speciale, în funcție de planul stabilit în etapa precedentă. De asemenea, vom face pregătiri pentru transportul obiectelor sau mărfurilor, precum asigurarea acestora pentru o călătorie eficientă, fără probleme.
  • Transport – vom organiza transportul bunurilor către destinație, fie pe cale rutieră, maritimă sau aeriană, în funcție de caz.
  • Livrare și descărcare – după sosirea mobilei și bunurilor la destinație, vom organiza descărcarea și livrarea tuturor acestora la noua lor locație. Ne vom ocupa apoi de aranjarea și amenajarea obiectelor acolo unde dorești.

Este important de menționat că fiecare mutare internațională este unică și poate necesita alte etape suplimentare sau specifice, însă întotdeauna ne asigurăm că procesul merge eficient și că la final te vei bucura de avantajele noii tale locuințe.

Firma mutari internationale