ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

7 motive pentru care este recomandat sa apelezi la o firma de relocari

7 motive pentru care este recomandat sa apelezi la o firma de relocari

Relokat iti prezinta 7 motive pentru care sa apelezi la o firma de relocari Bucuresti pentru mutarea biroului tau!

 

1 Estimare de pret si consultanta gratuita

Contactand un reprezentant Relokat vi se vor prezenta metodele si mijloacele necesare mutarii precum si toti pasii ce urmeaza a fi parcursi in functie de necesitatile dumneavoastra.

Un agent va evalua intregul proces de relocare si va discuta toate detaliile mutarii (volumul obiectelor ce urmeaza a fi mutate, dar si personalul si materialele necesare). In urma acestei discutii veti primi si o estimare gratuita de pret.

2. Servicii personalizate nevoilor tale

Firma de relocari se adapteaza nevoilor tale, astfel incat activitatea firmei sa fie cat mai putin afectata. Aceasta se poate realiza in afara orelor de program sau in week-end / sarbatori legale.

Fiecare relocare este gandita astfel incat sa se efectueze cat mai eficient si profesionist.

3. Organizare si eficienta

Mutarea sediului unei firme necesita o buna organizare pentru ca totul sa se desfasoare fara probleme. Relokat planifica intregul proces, inventariaza lista obiectelor, impacheteaza totul cu grija, ofera servicii transport, reasamblare sau spatii depozitare.

Datorita experientei acumulate in relocari firme, Relokat organizeaza si finalizeaza la timp intreg procesul de mutare dupa detaliile stabilite.

4. Personal profesionist

Echipa care se ocupa de relocare este formata din personal calificat, cu experienta in demontare si montare mobila si impachetat. Astfel mutarile sunt mult mai eficiente si rapide iar obiectele vor ajunge in siguranta in noua locatie.

5. Materiale de impachetat de calitate

Protejarea bunurilor reprezinta o prioritate pentru firma de mutari Relokat. Se folosesc folii stretch, folii cu bule de aer, cutii speciale de cartor de diferite tipuri si dimensiuni precum si solutii de ancorare a acestora pe durata transportului.

6. Dezasamblare si montaj mobilier

Mutarea sediului unui birou presupune in unele cazuri si dezasamblarea mobilierului si montajul acestuia in noua locatie. Pentru acest proces se ofera o echipa cu experienta pentru mai multa rapiditate si eficienta.

7. Siguranta bunurilor relocate

Firma de mutari Bucuresti Relokat garanteaza si asigura un proces de relocare in care bunurile transportate vor ajunge la destinatie in deplina siguranta. La destinatie, angajatii specializati in mutari vor descarca obiectele si vor remonta mobilierul astfel incat activitatea firmei dumneavoastra sa poata fi reluata cat mai curand!

Related Posts

Cuvinte cheie