ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

7 lucruri de care trebuie sa tineti cont cand mutati mobila

7 lucruri de care trebuie sa tineti cont cand mutati mobila

Relokat va indica 7 lucruri importante atunci cand apelati la o firma de transport mobila, sfaturi care va pot ajuta si de care ar trebui sa tineti cont. Daca aveti si alte recomandari, le puteti trimite prin formularul de contact si vom completa lista.

  1. O firma de transport mobila trebuie sa fie serioasa

Orice firma serioasa are un site de prezentare, recomandarea noastra este sa cautati in google si sa evitati site-uri de anunturi unde pot exista si perioada neautorizate care se ocupa cu asa ceva, sau oameni fara experienta care va pot pune in pericol marfa.

  1. Stabiliti tot ce trebuie facut inainte sa apelati la o firma

O firma de transport mobila trebuie sa stie exact ce doriti sa faceti pentru a va putea oferi un pret cat mai corect si bun. Faceti planul cu o zi inainte si  trimiteti o cerere de oferta la primele site-uri pe care le regasiti (de obicei acestea sunt cele mai serioase si investesc constant in dezvoltare).

  1. Aveti un volum mare de munca? Negociati contractul!

Daca aveti mai multe spatii ce necesita serviciile noastre de relocari, ne puteti spune acest lucru iar noi va vom face un pret personalizat. Oferim o serie de avantaje clientilor fideli si oferim discount-uri semnificative pentru interventiile mari.

  1. Apelati la o firma necunoscuta? Faceti inventarul!

Au existat cazuri in care oamenii au apelat la persoane dubioase iar apoi nu au mai gasit anumite lucruri transportate. Daca decideti sa lucrati cu diferite persoane fizice care ofera aceste servicii (desi nu va recomandam), faceti inventarul astfel incat sa fiti siguri ca nu v-a disparut nimic.

  1. Mare atentie la sticla sau mobilierul scump

Am avut clienti cu marfa foarte pretioasa ce au patit in trecut diferite incidente, apeland la persoane neautorizate, grabite, care nu au asigurat marfa cum trebuie, astfel ca la prima groapa totul s-a “contopit” iar rezultatul nu a fost deloc placut. Chiar daca apelati la o firma, verificati si dumneavoastra astfel incat sa fiti siguri ca totul este in regula.

  1. SOC! Mi-au transportat marfa si la locatie exista pagube!

Majoritatea firmelor au asigurare pentru marfa transportata in caz de accident sau de alte evenimente neprevazute. Intrebati despre politia de asigurare atunci cand colaborati cu o firma de transport mobila.

  1. V-a placut de noi? Pastrati cartea de vizita sau retineti siteul

De foarte multe ori uitam sa salvam cartea de vizita sau numarul de telefon al unui prestator de servicii care ne-a multumit, astfel ca data viitoare trebuie sa cautam iar, sa ne informam despre care sunt cei mai buni in domeniul care ne intereseaza. Evitati acest lucru salvand datele de contact.

Related Posts

Cuvinte cheie