ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

Spatii Depozitare Bucuresti

Spatii Depozitare Bucuresti

Spatii Depozitare Bucuresti

Firma Relokat ofera spatii depozitare Bucuresti si boxe de inchiriat la cele mai bune preturi!

Firma Relokat sta la dispozitia clientilor cu o gama variata de servicii. Ne dorim ce este mai bine si mai bun pentru clientii nostri, asa ca ne-am orientat activitatea si catre serviciile de depozitare, spatii depozitare mobila in Bucuresti.

Cu totii stim cat de greu este sa gasim un spatiu de depozitat, fie ca este vorba de un spatiul de firma sau pentru acasa. Multitudinea de obiecte si lucruri care ne invadeaza devin uneori imposibil de depozitat in spatiul de care dispunem. De asemenea, daca dorim sa ne mutam, sau sa relocam locuinta sau firma, aceste procese necesita timp si este nevoie de spatii depozitare adecvate.

De aceea, firma de mutari Relokat, orientandu-se cu atentie asupra nevoilor clientilor, pune la dispozitie pentru ei spatii depozitare. Acestea sunt atent pazite, asigurate, si ofera garantia ca lucrurile sunt in siguranta. Firma noastra dispune de locatii pentru a depozita mobila sau diverse obiecte, unde va puteti depozita lucrurile pe o perioada lunga de timp. Noi va garantam ca acestea sunt pastrate in cele mai bune conditii. Vor fi impachetate in folii speciale si pastrate in cutii de carton, sau alt material, potrivit fiecarui obiect.

Clientii nostri pot fi atat persoane fizice cat si persoane juridice care sunt in cautarea unor spatii de depozitat, care sa le ofere in primul rand siguranta obiectelor lasate in grija noastra.

Aveti nevoie urgenta de un spatiu de depozitat pana va renovati firma sau locuinta? Trebuie sa depozitati mobila veche pana reusiti sau o mutati in alta locatie? Noi suntem solutia perfecta pentru nevoile tale! Trebuie doar sa ne telefonati, dupa care urmeaza sa ne oferiti informatiile cu privire la perioada alesa, dar si natura obiectelor depozitate. Ulterior, echipa noastra se va deplasa la adresa indicata de client pentru a transporta mobilierul si a manipula obiectele care vor fi depozitate in spatiile noastre. Va urma demontarea obiectelor, impachetarea acestora in folii si materiale speciale, urmand ca apoi obiectele sa fie transportate in spatiul unde va fi depus. Pentru perioade mai mari de 12 luni, firma noastra ofera discount-uri si oferte speciale.

Daca te intrebi de ce sa ne alegi pe noi, iti oferim urmatoarele motive:

 • SPATII DE DEPOZITARE DE DIFERITE DIMENSIUNI
 • SUPRAVEGHERE VIDEO
 • DETECTOARE FUM SI ALARMA
 • CONTRACT DE INCHIRIERE PE TERMEN LUNG SAU SCURT, IN FUNCTIE DE CERINTELE CLIENTULUI ( TIMPUL DE DEPOZITARE POATE FI MODIFICAT PE PARCURS )
 • SPATII DE SUB DIFERITE FORME PENTRU A SE PLIA PE FIECARE OBIECT DAT IN GRIJA NOASTRA

Plata va fi efectuata doar pentru spatiul oferit, nefiind adaugate costuri suplimentare. Depozitele noastre sunt supravegheate atat video, cat si de un agent de paza, intrucat siguranta obiectelor clientilor nostri este prioritara pentru noi.

ITI OFERIM FLEXIBILITATE MAXIMA

Daca ai nevoie de spatiu permanent de depozitat, firma Relokat va ofera contracte de inchiriere pe termen lung sau permanent, la preturi avantajoase. Aveti posibilitatea sa optati pentru boxe depozitare de dimensiuni reduse sau puteti inchiria boxe mai mari in care sa depozitati mobila si diferite lucruri personale.

Nu va fi nevoie sa duceti grija bunurilor lasate in grija noastra deoarece acestea vor fi depozitate in containere/hale curate si intretinute periodic. Spatiile unde sunt depozitate sunt pazite non-stop.

Firma Relokat va ofera o gama larga de servicii:
 • Colectarea bunurilor si livrarea acestora dupa incheierea procesului de depozitare
 • Bunurile vor fi asigurate pe baza unei polite de asigurare, fie pentru persoana fizica, fie pentru persoana juridice
 • Boxe depozitare de inchiriat de diferite dimensiuni, in functie de obiectele depozitate
 • Perioade diferite ce ofera clientului posibilitatea de a alege
 • Accesul la bunuri se va face oricand conform solicitarii clientului
 • Un gestionar va va sta la dispozitie in interiorul depozitului
 • Va oferim negocierea contractului pentru perioade lungi
 • Va oferim servicii de depozitat atat pentru mobila, obiecte personale sau marfa pentru magazin

Relokat va poate oferi cutii si materiale de impachetare si etichetare a documentelor sau obiectelor, transportul si mutarea mobilei pana in spatiile de depozitare.

Depozitul nostru este format din hale compartimenate in boxe aflate intr-un perimetru inchis, oferind urmatoarele servicii:

 • Boxe de inchiriat de diferite marimi, pretul acestora fiind diferit
 • Cutii pentru impachetarea lucrurilor personale si materiale de impachetat (scotch, folie bubble, stretch, carton dublu pentru mobilier, hartie speciala pentru impachetat vesela)
 • Rampa pentru descarcare utila oricarui tip de transport si autovehicul de orice dimensiune
 • Acces usor la depozit
 • Supraveghere video 24h/7 zile pe saptamana pe toata suprafata depozitului si la toate boxele
 • Interventie asigurata de firma de paza
 • Perimetru inchis in jurul depozitului
 • Inchideri pe baza de lacat cu sistem de alarma

Nu ezitati sa ne contactati! Cu noi, obiectele tale sunt in siguranta si protejate!