ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

Preturi

Pret transport mobila si mutari mobila

Firma Relokat vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de servicii, cum ar fi: transport mobila Bucuresti, Mutari mobila, mutari seifuri, transport seifuri, transport obiecte grele, mutari obiecte grele, mutari pianine, transport pianine, transport pian, la preturi excelente!

Printre serviciile oferite de firma noastra veti regasi si debarasare mobila Bucuresti, debarasare mobila veche, debarasare moloz Bucuresti, evacuare mobila veche, evacuare moloz Bucuresti. Daca nu aveti unde depozita lucrurile sau obiectele supuse procesului de mutare, firma Relokat va ofera si serviciile depozitare, spatii depozitare, depozitare mobila. Daca aveti nevoie de un serviciu relocari, noi va stam la dispozitie cu tot ce presupune acesta: servicii relocari, relocari Bucuresti, relocari firme, relocari locuinte.

Preturile oferite de noi reflecta calitatea serviciilor prestate de echipa noastra. Pentru calculul tarifului vom tine cont de anumite coordonate, si anume:

  • Adresa de plecare si destinatia transportului
  • Necesarul de personal care doriti sa manipuleze obiectele
  • Bunurile care sunt de mutat si transportat
  • Necesitatea serviciului de demontare/remontare obiecte

De comun acord vom face un plan de care vom tine cont, urmand un program stabilit care sa nu afecteze activitatile zilnice ale clientului.

Firma de Relokat pune la dispozitie serviciile sale, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, administratorilor de firme si birouri.

Costul pentru transport corpuri de mobila se stabileste in urma unei discutii dintre client si un membru al echipei noastre, care va solicita anumite informatii pentru o estimare cat mai corecta pentru serviciile prestate.

Pretul va fi negociat si stabilit in functie de:

  • Ce anume avem de mutat ( mobila – pat, sifonier, etc, seif, pian, pianine).
  • In functie de materialele necesare pentru asigurarea protectiei si a sigurantei in vederea impachetarii obiectelor - folii, cutii de carton, in functie de personalul necesar pentru fiecare transport.

Persoana cu care veti discuta, in urma furnizarii informatiilor solicitate, va calcula tariful final aferent necesitatilor clientului.

De asemenea, este important de precizat ca in calculul costului final se va tine cont si de distanta si greutatea obiectelor, dar si de timpul alocat acestui proces.

Mutari mobila pret

Calitatea si profesionalismul serviciilor noastre ne-au permis sa raportam o crestere anuala a cererii pentru serviciile noastre.

Firma Relokat ofera serviciul de transport mobila si mutari mobile la tarif minim, oferta noastra fiind accesibila atat pentru persoanele juridice, cat si pentru persoanele fizice.

Aveti de transportat si mutat mobila? Acest lucru necesita timp si resurse financiare? Firma Relokat vine in ajutorul clientilor cu preturi rezonabile si o echipa profesionista. Daca doriti servicii de calitate prestate rapid si eficient, nu ezitati sa ne contactati. Cu echipa Relokat, procesul de mutare si transportare a mobilierului va fi unul usor, si veti reusi sa economisiti timp si bani. Nu vom adauga costuri suplimentare fata de cele mentionate si stabilite in prealabil, doar in cazul in care este modificat volumul produselor transportate, sau intre timp se schimba destinatia.

Nu trebuie sa mai duceti grija transportului de mobila sau mutarii acesteia. Firma de mutari  Relokat va pune la dispozitie o gama larga de servicii accesibile pentru orice client. Timpul si resursele clientilor sunt economisite, iar obiectele vor fi in siguranta. Echipa noastra va avea grija ca fiecare parte a mobilierului sau obiectului transportat sa fie in siguranta.

Cat Costa?

Pentru ca ne place sa fim transparenti, va expunem metoda de calcul pentru un transport de mobila. Astfel, factorii care influenteaza stabilirea pretului sunt:

1. DURATA MUTARII
2. NUMAR DE MASINI
3. NUMAR DE MUNCITORI
4. DISTANTA
5. ETAJ PLECARE/SOSIRE
6. EXISTENTA SAU NU A UNUI LIFT IN CLADIRE
7. VOLUM/GREUTATE PIESE DE MUTAT
8. NECESITATEA DEMONTARII/REMONTARII PIESELOR DE MOBILIER
9. IMPACHETAREA SAU NU A BUNURILOR

Evaluarea acestor factori este necesara pentru a oferi clientului costurile efective pentru un transport. In cele mai multe cazuri, durata unui transport in Bucuresti este intre 3 si 6 ore.

Nu ezitati sa ne contactati!