ESTIMARE GRATUITA LA 0722-315-547

despre noi

Apeleaza la Relokat si esti ca si mutat

Firma de mutari Relokat va sta la dispozitie cu servicii de inalta calitate si o echipa profesionista ce este mereu pregatita sa raspunda solicitarilor venite din partea clientilor.

Iti schimbi locuinta sau mobila? Iti muti sediul firmei sau vrei sa muti anumite obiecte dintr-un loc in altul? Greutatea acestora te impiedica? Atunci raspunsul la necesitatile tale este firma mutari Bucuresti, Relokat! Deviza noastra este siguranta mobilierului vostru!

Pentru ca va oferim o gama larga si variata de servicii. Suntem o firma de mutari ce ofera servicii de mutari mobila, transport mobila, mutari seifuri si transport seifuri, transport si mutari obiecte grele, mutari si transport pianine

Daca treceti printr-un proces de relocare, firma Relokat va pune la dispozitie si serviciile relocari firme sau locuinte.

Ne-am specializat in mutari intrucat stim cat de greu este acest proces, mai ales cand avem obiecte grele de mutat, fiind vorba atat de mobilier, cat si alte lucruri care necesita o atentie speciala. Pentru ca ne dorim ceea ce este mai bun pentru clientii nostri, am pregatit oamenii pentru a fi mereu la dispozitia clientului.

Si pentru a va convinge ca suntem cei mai buni in ceea ce facem, va mai oferim cateva motive pentru care sa ne alegeti. In primul rand, ne-am remarcat prin profesionalism, seriozitate si experienta.

Eficienta este cel de-al doilea criteriu care ne reprezinta. Ne-am focalizat atentia asupra serviciilor oferite si asupra nevoilor clientilor nostri, reusind astfel sa raspundem tuturor provocarilor in timp util.

Rapiditatea si promptitudinea sunt alte doua criterii care ne caracterizeaza. Ne place sa ducem la bun sfarsit ceea ce incepem si sa facem acest lucru in timp util.

RELOKAT va ofera servicii de inalta calitate, la preturi accesibile pentru orice tip de client, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Vrei sa iti muti firma intr-un sediu nou, dar procesul de mutare iti e teama ca va duce la stagnarea activitatii pentru o perioada de timp? Relokat iti pune la dispozitie o echipa profesionista care sa va faciliteze procesul de mutare. Ne vom ocupa indeaproape de bunurile tale si vom avea grija ca acestea sa ajunga la destinatie in cea mai buna stare.

  • Echipa noastra se va deplasa la adresa indicata, va dezasambla mobilierul si il va impacheta in folii si materiale speciale.
  • Urmatorul pas va fi transportul acestuia la masina. Deplasarea masinii la destinatie se va face respectand anumite reguli pentru a nu deteriora obiectele transportate.
  • La destinatie, echipa noastra va descarca mobilierul si il va monta asa cum era initial. Acest lucru se va face intr-un interval orar si conform unui program stabilit de comun acord, tocmai pentru a nu va afecta activitatile zilnice.

Si daca vrei sa te muti si transportul mobilierului reprezinta un inconvenient, firma de mutari Relokat vine in ajutorul tau si iti ofera servicii bune la preturi avantajoase. Iti garantam ca mobilierul tau va fi pe maini bune, transpotul acestuia neafectand integritatea obiectelor clientilor nostri.

iti transportam obiectele in siguranta

Cu totii stim cat de greu este sa muti si sa transporti un obiect greu si de dimensiuni mari, fie ca e vorba de un obiect de mobilier, sau ca vorbim de seifuri, pianine, pian sau alt obiect. In primul rand, volumul acestora le face greu de transportat. Dezasamblarea lor trebuie facuta cu grija pentru a nu deteriora mobilierul si pentru a nu deteriora parti din acesta. Greutatea lor constituie un alt impediment ce face ca transportul sa fie dificil. Fiind vorba de obiecte ce au o greutate mare, nu este facil ca transportul pana la masina si  pana la destinatie sa fie facut de o singura persoana. Aici intervine si problema transportului pana la destinatie, intrucat, daca nu dispui de o masina mare, este greu sa efectuezi un transport de mobilier fara a apela la cineva. Iar daca se mai pune si problema depzitarii obiectelor pe o perioada de timp, atunci procesul de mutare este si mai dificil.

CONTACTATI-NE

De aceea, Relokat este la dispozitia clientului si vine in ajutorul lui cu o gama variata de servicii. Printre serviciile oferite de noi, veti regasi transport mobila, mutari mobila, transport seifuri, transport obiecte grele, mutari obiecte grele, transport seifuri, transport obiecte grele, mutari obiecte grele, debarasare mobila Bucuresti, debarasare si evacuare mobila veche, depozitare, spatii depozitare, depozitare mobila, relocari Bucuresti, relocari firme sau locuinte. Pe parcursul timpului, am studiat piata si ne-am orientat serviciile catre necesitatile clientilor. Astfel, ne-am dezvoltat aria de servicii si le-am imbunatatit, am investit in echipa noastra tocmai pentru a oferi clientilor un raport calitate-pret foarte bun.

Relokat este membra a grupului de firme EVO. Pentru a afla ce alte tipuri de servicii va putem oferi, accesati site-ul de prezentare al EvoGroup.

Actionam rapid, prompt si eficient pentru a satisface doleantele clientilor.

Stim ca o mutare este un pas dificil si vine la pachet cu multe schimbari. De aceea ne-am specializat serviciile si ne-am axat pe mutari, tocmai pentru a va face accesibila aceasta schimbare. Te intrebi de ce sa alegi o firma mutari profesionista? Iti oferim noi raspunsul: operatiunea se va desfasura intr-o perioada mica de timp, iar obiectele tale vor fi in siguranta in mainile noastre.

Asigura-ti serviciul de mutari apeland la Relokat!

Sigur nu vei regreta! Obiectele tale vor fi in siguranta si vor ajunge la destinatie fara a suferi deteriorari.